Bästa oddsen

Idag är betting över nätet otroligt populärt, och det finns många olika sidor att välja bland.

Det kan ibland vara svårt att veta var de bästa oddsen finns, därför kan det vara bra att göra lite egna efterforskningar innan man väljer plattform. När man pratar om odds inom vadslagning, beskriver man proportionen mellan insats och vinst.

Olika sidor har olika stort utbud, vilket betyder att det även för den sakens skull kan vara bra att veta vilken typ av bettingsida man blir medlem på. Det finns även nationella och internationella bettingsidor. De utländska har ofta bredare utbud, men ibland kan det kännas tryggt att spela vid ett svenskt spelbolag då allt är på svenska och kundtjänsten kan besvara dina frågor på det språk du behärskar allra bäst.

För att kunna lägga ett bet måste du alltid vara medlem, just för att du ska kunna öppna ett spelkonto där du sätter in pengar du vill spela med. Det är också här du tar emot dina eventuella vinster.

De mest populära bettingsidorna just nu är Betsson, Unibet, Redbet, Comeon, Betsafe och Nordicbet. I listan nedan kan du läsa mer om hur oddsen ser ut i de olika spelbolagen, samt vad som skiljer dem åt.

Nordicbet

Nordicbet är känt för att ge några av de absolut bästa oddsen. Denna spelsida är väldigt populär i Skandinavien och har ett brett utbud på olika typer av betting. Vanligtvis ligger oddsen på 100% upp till 1000 kronor. Mest populärt är fotboll men det finns en rad andra sporter att betta på. Nordicbet är också den sida som går lägst ner i de svenska divisionerna inom fotboll.

Hämta Nordicbet Bonus

Unibet

Unibet är också bra på många sätt, framför allt när det kommer till olika typer av vadslagningar. De erbjuder med andra ord flest bettingmöjligheter, då man kan betta på antalet hörnor, frisparkar och allt som hör matcherna till. Oddsen på denna sida tillhör också de allra bästa. När du sätter in din första femhundring får du 200% upp till 1000 kronor.

Hämta Unibet Bonus

Betsson

Betsson är också ett känt spelbolag där oddsen ofta är väldigt bra. De har även uppdaterat sin sportsbook. Både designen och funktionerna är nya och fräscha. Det är också lätt att söka på odds, och som nybörjare får du 100% odds upp till 1000 kronor.

Hämta Betsson Bonus

Redbet

Redbet är ett annat bolag med väldigt bra odds. Här får du 100% upp till 2000 kronor när du gör din första insättning med pengar. Det är en bra webbsida och funktionell webbsida som är lätt att använda. Den finns tillgänglig på svenska och erbjuder bra kundservice om du är i behov av det.

Hämta Redbet Bonus

Comeon

Comeon är en relativt ny spelsida och erbjuder 2 olika typer av odds. Du kan välja mellan 100% upp till 3000 kronor, eller 400% upp till 500 kronor. Dessa bonusar kan du använda både i din betting som odds eller i casinot som finns tillgängligt på sidan.

Hämta Comeon Bonus

Betsafe

Betsafe är också en väldigt populär spelsida. Deras design är en fröjd för ögat och utbudet är bra gällande olika typer av bets. När du sätter in din första insättning på ditt spelkonto får du 100% upp till 1000 kronor.

Hämta Betsafe Bonus

Dessa 6 spelbolag är bara några få i ett helt hav av bettingsidor. De som gör dem så bra är att de är seriösa och trovärdiga. Det är viktigt att du känner dig trygg när du spelar. Du ska kunna lita på att saker och ting går rättvist till och du ska kunna få hjälp om du behöver det. Alla dessa bolag lever upp till de kraven och du kan definitivt känna att du är i trygga händer.